Herken je dit?

 • Je voelt een vurig verlangen om met klanten te werken, ze te helpen, maar je hebt geen concreet aanbod om ze aan te bieden.

 

 • Je zit vol kennis, maar durft niet naar buiten te treden als de expert die je bent op jouw vakgebied.

 

 • Je wilt iets posten op social media, maar het lukt je niet om een pakkende tekst te schrijven, een tekst die weergeeft wat jij voelt.

 

 • Je hebt een prachtige methodiek om mee aan de slag te gaan maar het lukt je niet om jouw unieke kracht, jouw meerwaarde te verwoorden en zo jouw ideale klant te bereiken.

 

 • Je hoofd zit vol goede plannen en originele ideeën, maar je weet op maandagochtend niet goed waarmee je moet beginnen.

 

 • Aan het eind van de dag voel je je uitgeput, want je hebt vanuit wilskracht de hele dag gewerkt, zonder pauze, connectie met andere en zonder plezier te hebben in je werk.
Adalyse_coaching_spiegel

Hoe zou het voor je zijn als...

 

 • Je geniet van de connectie die je voelt met je klanten en bent trots op de stappen die ze zetten terwijl ze jouw programma volgen.

 

 • Je neemt je plek in en deelt op een natuurlijke wijze jouw kennis en ervaring en zet deze kennis in om jouw klanten verder te helpen.

 

 • Je vaak de juiste inspiratie voelt om dingen uit jouw dagelijkse leven, of uit je werk te delen op social media. Zo blijven jouw volgers en potentiele klanten op de hoogte van waar jij mee bezig bent en wat jou bezig houdt.

 

 • Je met gemak duidelijk kan maken welk probleem je oplost voor jouw klant, en op welke manier. Zo kiezen mensen voor jou en voor jouw aanpak.

 

 • Je doelgericht aan de slag gaat en handen en voeten kan geven aan alle creatieve ideeën die je in je hoofd hebt.

 

 • Je in de flow aan het werk bent, pauzeert wanneer je er aan toe bent en een wandeling maakt als het mooie weer je naar buiten trekt. Zo ben je productief en heb je aan het einde van de dag nog steeds energie.
Adalyse - Schrijf je eigen Businessplan

Schrijf je eigen Businessplan

Dit programma helpt je jouw ideeën concreet op te schrijven. Je krijgt inspiratie, beantwoordt vragen en zo ontstaat jouw plan. Concrete voorbeelden en een gestructureerde aanpak zorgen ervoor dat jouw plan zich volledig aan jou ontvouwt. Zo kan je jouw verlangens zo formuleren dat het een businessplan wordt.

Adalyse - Businessplan

Be Balanced in Business

Wil je begeleid worden in het laten groeien van jouw bedrijf en de balans vinden in jouw mannelijke en vrouwelijke energie? In dit programma van drie maanden onderzoeken we welke blokkades je weerhouden om groots te dromen, maar ook om de belangrijke volgende stappen te zetten. Je krijgt toegang tot een online programma waarin de structuur van een Businessplan leidend is en waarin we per chakra kijken naar jouw sterke en minder sterke kanten. Het programma omvat zes een-op-een sessies, en dat betekent dat je zes keer een blokkade overwonnen hebt.

Schrijf je eigen Businessplan

€ 497,- excl. BTW
 • Een Businessplan is het fundament van jouw bedrijf. Dit programma geeft je de structuur, helderheid en inspiratie (door de concrete vragen en voorbeelden) om dit fundament voor jouw bedrijf te leggen.
 • Je schrijft zelfstandig op je tempo je Businessplan (met een financieel- en marketingplan) , toegesneden op jouw persoonlijke situatie.
 • Tijdens het schrijven maak je krachtige strategische keuzes door de structuur van het online programma en de twee flowsessies die we inplannen gedurende de eerste drie maanden.
 • Je hebt voor altijd toegang tot het online programma en kan in elke fase van jouw bedrijf opnieuw jouw Businessplan schrijven.
 • Uiteindelijk heb je een concrete actielijst waarmee je aan de slag kan gaan.
 • De twee flowsessies die we inplannen helpen je de blokkades te doorbreken waar je tegenaan loopt tijdens het schrijven.

Be Balanced in
Business

€ 997,- excl. BTW
 • Je krijgt toegang tot het online programma "Schrijf je eigen Businessplan". Door een Businessplan te schrijven leg je een stevig fundament voor je bedrijf en ontdek je waar jouw blokkades liggen binnen het ondernemerschap.
 • Je wordt begeleid en ontvangt alle tools om van jouw verlangen jouw missie te maken. Je leert hoe je succesvol kan zijn terwijl je het gevoel van vrijheid in het ondernemerschap behoudt.
 • Tijdens het programma van drie maanden plannen we zes flowsessies in om jouw strategie neer te zetten en aan jouw blokkades te werken.
 • Ik stem tijdens het programma twee keer op jou af, en voel in waar jouw blokkades zitten. Je ontvangt halverwege en aan het eind van het programma een afgestemde armband die je ondersteun in jouw proces, om jouw blokkades te doorbreken.

Reacties van anderen:

Sheila Passage - Sheila's Kitchen

'Het marktonderzoek hielp me heel sterk in de overtuiging dat mijn concept succesvol zou gaan worden. Het hielp me over mijn laatste twijfels en mijn "podiumvrees" heen! 

Mijn businessplan leverde een weloverwogen start en een leidraad bij alles wat op me afkwam! Het zorgde voor een solide uitgangspunt om mee te beginnen, om zelfs een keuze aan financiers te verkrijgen en om een goede leidraad te hebben om bij te kunnen sturen gaande de opstart van mijn bedrijf Lunch by Sheila.'

- Sheila Passage, Sheila's Kitchen

Damaris Hardy - The Stardust Realm

'Ik wilde een businessplan schrijven omdat ik meer structuur en helderheid nodig had. Als spiritueel coach vind ik dat soms nog lastig. Het businessplan heeft me veel inzicht in mezelf en mijn business gegeven, veel  inspiratie en een duidelijke intentie en doel. Daar voel ik mij nu heel zeker over!​ In het programma wordt alles makkelijk omschreven, het leest makkelijk en begrijpelijk weg. Ik vind dat persoonlijk erg belangrijk.'

- Damaris Hardy, The Stardust Realm

Tilly Scholtze - VPromotions

'Voor iedereen die worstelt met het opstellen van een businessplan kan ik het online programma dat Ada heeft ontwikkeld aanraden. Ze heeft een praktische tool gemaakt waardoor je gemakkelijker alle stappen die behandeld moeten worden kan doorlopen. Het geheel zorgt voor een duidelijk overzicht en geeft goed richting bij onderdelen waar je zelf misschien niet zo veel affiniteit mee hebt. Ik heb veel gehad aan deze tool en was daarnaast blij dat ik met Ada kon sparren als ik twijfelde hoe ik een bepaalde stap het beste kon invullen.'

- Tilly Scholtze, VPromotions

Veelgestelde vragen