Herken je dit?

 

 • Je schuift jouw dromen telkens voor je uit. Vaak voel je je tevreden met wat je hebt en voel je je ondankbaar wanneer je klaagt over je baan of huidige situatie. Maar het verlangen blijft knagen.

 

 • Je wil niets liever dan je dromen najagen, voor jezelf kiezen en het lef te hebben om de eerste stap te zetten richting jouw eigen bedrijf. Je voelt veel passie, maar iets houdt je tegen om het concreet te maken.

 

 • Jij zorgt er altijd voor dat alles in je gezin en omgeving vlekkeloos verloopt, je houdt van harmonie en helpt graag anderen.

 

 • Het voelt egoïstisch om jouw droom na te jagen. Je vraagt je af of dat wel mag, zoveel ruimte en tijd voor jezelf in te nemen.

 

 • Je wil graag actie ondernemen om je dromen te verwezenlijken, maar het lijkt lastig, en niet voor jouw bestemd. Je wordt gewaardeerd in je huidige rollen: op je werk en thuis. Ondanks dat dit voldoening geeft blijf je het verlangen voelen om zelf iets neer te zetten. Iets helemaal van jou.

 

 • Je ligt ’s nachts wakker en hebt geweldige ideeën, je ziet het helemaal voor je hoe je anderen helpt, met het werk dat je het liefste doet. Maar de volgende dag durf je de concrete stap toch niet te nemen.

 

Hoe zou het voor je zijn als...

 

 • Je kan blijven genieten van alles wat je nu doet. En daarnaast kan je stappen zetten die er voor zorgen dat je op de lange termijn de resultaten krijgt waar je van droomt.

 

 • Je voelt dat je het volste recht hebt om wensen en verlangens te hebben. Wanneer jij jezelf er toestemming voor geeft om er de ruimte aan te geven voel je je krachtig en twijfel je niet langer.

 

 • Je accepteert dat jouw verlangens ertoe doen. Jouw verlangens wijzen jou de weg naar de ervaringen waar je van droomt, die je voor jezelf wilt creëren. En waarom zou je daar niet meer aandacht aan mogen schenken?

 

 • Je jouw dromen helder hebt en weet wat de eerste stappen zijn om ze concreet te maken.

 

 • Je al jouw blokkades kan doorbreken en voor jezelf durft te kiezen.

 

 • Je ’s nachts droomt over de stappen die je kan zetten om je bedrijf nog krachtiger neer te zetten en ze overdag daadwerkelijk uitvoert.

 

Saffier

Saffier heeft een sterk effect op de geest en hersenen en trekt succes en voorspoed aan. De steen zorgt voor mentale rust en versterkt wijsheid, eerlijkheid, discipline en inzicht. Saffier maakt de geest helder en scherp en stimuleert nuchter, kritisch, doelgericht, gestructureerd en geconcentreerd denken. Zo kan jij jouw dromen concreet maken!

Dit programma helpt je jouw ideeën concreet op te schrijven. Je krijgt inspiratie, beantwoordt vragen en zo ontstaat jouw plan. Concrete voorbeelden en een gestructureerde aanpak zorgen ervoor dat jouw plan zich volledig aan jou ontvouwt. Zo kan je jouw verlangens zo formuleren dat het een businessplan wordt.

 

Smaragd

Smaragd is de steen van de “succesvolle liefde”, Smaragd zet aan tot positieve daden en vergroot geestelijke vermogens. De edelsteen brengt focus, versterkt het geheugen en verbreedt de visie.

Wil je graag mijn persoonlijke begeleiding? Wil je iemand die met je meedenkt en ervoor zorgt dat je gedurende het proces in kansen blijft denken en ook alle kansen ziet? Ik kan je helpen te ontdekken welk blokkades je weerhouden om groots te denken, maar ook te ontdekken wat je weerhoudt om die ene volgende stap te zetten. Ik help je met de verschillende concrete onderdelen van het businessplan: je marktonderzoek, de SWOT en het financiële plan. Maar ook bij de blokkades die je tegenkomt tijdens het schrijven. Ik zie waar jouw blokkades zitten en of je juist je vrouwelijke of je mannelijke energie in moet zetten om de volgende stap te zetten. Het Samaragd pakket omvat drie Skype-sessies van anderhalf uur, en je kan gaandeweg jouw geschreven plan twee keer voor correcties en aanvullingen naar me toesturen.

 

 

Saffier

€297,- excl. BTW
 • Geeft je structuur en helderheid, en inspiratie door concrete vragen en voorbeelden
 • Je schrijft zelfstandig op jouw eigen tempo jouw eigen businessplan, toegesneden op jouw situatie
 • Je maakt gaandeweg krachtige strategische keuzes door de structuur van het online programma

Smaragd

€597 excl. BTW
 • Saffier + drie persoonlijke coachingssessies waarin we jouw blokkades wegnemen om je dromen op te schrijven en in actie te komen
 • Een klankbord waardoor je in de flow blijft tijdens het schrijfproces en al meteen de eerste stappen zet voor jouw succesvolle bedrijf
 • Tijdens het proces feedback en aanvullingen op de geschreven onderdelen van het businessplan voor extra motivatie en inspiratie

Reacties van anderen:

 

'Het marktonderzoek hielp me heel sterk in de overtuiging dat mijn concept succesvol zou gaan worden. Het hielp me over mijn laatste twijfels en mijn "podiumvrees" heen! 

Mijn businessplan leverde een weloverwogen start en een leidraad bij alles wat op me afkwam! Het zorgde voor een solide uitgangspunt om mee te beginnen, om zelfs een keuze aan financiers te verkrijgen en om een goede leidraad te hebben om bij te kunnen sturen gaande de opstart van mijn bedrijf Lunch by Sheila.'

- Sheila Passage, Sheila's Kitchen

 

'Ik wilde een businessplan schrijven omdat ik meer structuur en helderheid nodig had. Als spiritueel coach vind ik dat soms nog lastig. Het businessplan heeft me veel inzicht in mezelf en mijn business gegeven, veel  inspiratie en een duidelijke intentie en doel. Daar voel ik mij nu heel zeker over!​ In het programma wordt alles makkelijk omschreven, het leest makkelijk en begrijpelijk weg. Ik vind dat persoonlijk erg belangrijk.'

- Damaris Hardy, The Stardust Realm

 


'Voor iedereen die worstelt met het opstellen van een businessplan kan ik het online programma dat Ada heeft ontwikkeld aanraden. Ze heeft een praktische tool gemaakt waardoor je gemakkelijker alle stappen die behandeld moeten worden kan doorlopen. Het geheel zorgt voor een duidelijk overzicht en geeft goed richting bij onderdelen waar je zelf misschien niet zo veel affiniteit mee hebt. Ik heb veel gehad aan deze tool en was daarnaast blij dat ik met Ada kon sparren als ik twijfelde hoe ik een bepaalde stap het beste kon invullen.'

- Tilly Scholtze, VPromotions

Veelgestelde vragen