Skip to content

In hoeverre wil je begeleid worden bij het schrijven van jouw businessplan?

 

Door het schrijven van een businessplan krijg je inzicht in alle aspecten van je bedrijfsvoering. Door systematisch naar binnen (in je eigen bedrijf en hoe je nu dingen aanpakt) en naar buiten (naar jouw klanten en prospects, naar allerlei trends en ontwikkelingen) te kijken zie je welke kansen er voor jou liggen in de markt. Je krijgt inzicht in waar je klanten naar op zoek zijn en je maakt je eigen plan om daar op in te spelen.

Al schrijvende krijg je steeds meer ideeën en inzichten om je resultaten te verbeteren.

In dit online programma waarbij je jouw eigen businessplan schrijft, zet ik je door vragen te stellen aan het denken. De antwoorden vormen de hoofdstukken van het businessplan. Je bent zelf degene die jouw plan schrijft, dus het eindresultaat zal bij jouw ambities passen. Het geeft je structuur en focus en ook een rustig gevoel als je weet dat je overal aan hebt gedacht en voor de beste opties hebt gekozen.

Het programma is zo opgezet, dat iedereen er mee aan de slag kan. De vragen maken het gemakkelijk om jouw plannen en dromen op te schrijven. Zodra de eerste letters op papier (of het scherm) staan, rolt de rest zo uit je vingers. Doordat de vragen je sturen, komen alle facetten aan bod en kan het schrijven heel snel gaan. Sommige klanten hebben binnen een week hun businessplan helemaal uitgewerkt, anderen pakken het hoofdstuk voor hoofdstuk aan, maar uiteindelijk valt het 'werk' ze allemaal heel erg mee.

 

Saffier

Saffier maakt de geest helder en scherp en stimuleert nuchter, kritisch, doelgericht, gestructureerd en geconcentreerd denken.

Het online programma is zo gemaakt dat het jou volledig begeleidt om zelfstandig jouw businessplan te schrijven. Echt waar, door de concrete en gerichte vragen gaat het schrijven bijna vanzelf. Als je gemotiveerd bent om je plannen uit te werken, dan is Saffier het ideale programma voor jou. Door voldoende voorbeelden en heldere vragen kan je zelfstandig het ene na het andere hoofdstuk van je businessplan schrijven.

 

Smaragd

Smaragd is de steen van de “succesvolle liefde”, Smaragd zet aan tot positieve daden en vergroot geestelijke vermogens. De edelsteen brengt focus, versterkt het geheugen en verbreedt de visie.

Wil je graag persoonlijke begeleiding, iemand die met je meedenkt met een frisse blik en je bijstuurt als je mindset even onder het vriespunt is gedaald, dan is dat ook mogelijk. Ik kan je helpen met de verschillende concrete onderdelen van het businessplan: je marktonderzoek, de SWOT of juist het financiële plan. We kunnen ook kijken naar wat jou nog tegenhoudt om jouw droombedrijf neer te zetten en te kijken naar oplossingen. Samen reflecteren we over jouw sterke punten en de dingen die jou meer moeite kosten. Het Samaragd pakket omvat drie Skype-sessies van anderhalf uur, en je kan gaandeweg jouw geschreven plan twee keer voor correcties en aanvullingen naar me toesturen.

 

 

Saffier

€297,- excl. BTW
  • Geeft je structuur en helderheid
  • Je schrijft zelfstandig op jouw eigen tempo jouw eigen businessplan
  • Je maakt krachtige keuzes door de structuur van het online programma

Smaragd

€597 excl. BTW
  • Saffier + drie coachingssessies voor de juiste mindset en begeleiding bij het schrijfproces
  • Een klankbord waardoor je in een flow blijft tijdens het schrijfproces
  • Tijdens het proces feedback op de geschreven onderdelen van het businessplan voor extra motivatie en inspiratie

Reacties van anderen:

 

'Het marktonderzoek hielp me heel sterk in de overtuiging dat mijn concept succesvol zou gaan worden. Het hielp me over mijn laatste twijfels en mijn "podiumvrees" heen! 

Mijn businessplan leverde een weloverwogen start en een leidraad bij alles wat op me afkwam! Het zorgde voor een solide uitgangspunt om mee te beginnen, om zelfs een keuze aan financiers te verkrijgen en om een goede leidraad te hebben om bij te kunnen sturen gaande de opstart van mijn bedrijf Lunch by Sheila.'

- Sheila Passage, Sheila's Kitchen

 

'Ik wilde een businessplan schrijven omdat ik meer structuur en helderheid nodig had. Als spiritueel coach vind ik dat soms nog lastig. Het businessplan heeft me veel inzicht in mezelf en mijn business gegeven, veel  inspiratie en een duidelijke intentie en doel. Daar voel ik mij nu heel zeker over!​ In het programma wordt alles makkelijk omschreven, het leest makkelijk en begrijpelijk weg. Ik vind dat persoonlijk erg belangrijk.'

- Damaris Hardy, The Stardust Realm

 


'Voor iedereen die worstelt met het opstellen van een businessplan kan ik het online programma dat Ada heeft ontwikkeld aanraden. Ze heeft een praktische tool gemaakt waardoor je gemakkelijker alle stappen die behandeld moeten worden kan doorlopen. Het geheel zorgt voor een duidelijk overzicht en geeft goed richting bij onderdelen waar je zelf misschien niet zo veel affiniteit mee hebt. Ik heb veel gehad aan deze tool en was daarnaast blij dat ik met Ada kon sparren als ik twijfelde hoe ik een bepaalde stap het beste kon invullen.'

- Tilly Scholtze, VPromotions

Veelgestelde vragen